Det California-baserte firmaet Huy Fong Food er kjent for den populære chilisausen Sriracha Hot Chili Sauce.
Ifølge The Washington Post står firmaet overfor en chili-krise som gjør at de ikke har mulighet til å produsere signatursausen for øyeblikket.
Dette har skapt panikk blant hotsaus-elskere over hele verden.
Sendte ut brev
I april sendte Huy Fong Foods ut en pressemelding for å informere om at produksjonen ville stoppe opp på grunn av lite tilgang på hovedingrediensen.
De skriver blant annet at værforholdene har påvirket produksjonen og kvaliteten på chilien.
- Vi står derfor overfor en alvorlig mangel på chili. Dessverre er dette utenfor vår kontroll. Uten den spesifikke ingrediensen er vi ikke i stand til å produsere noen av våre produkter, står det skrevet i pressemeldingen.
Ekstrem tørke
I tillegg til Sriracha Hot Chili Sauce, har de også stoppet produksjonen av sausene Chili Garlic og Sambal Oelek.
Huy Fong Food opplyser at bestillinger som ble sendt inn i midten av april ikke kan sendes ut før begynnelsen av september.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger