Coronaviruset

Frykter superspreder på strippeklubb

Helsemyndighetene i Toronto frykter at over 500 personer kan ha blitt smittet ved en populær strippeklubb i byen etter at en av de ansatte testet positivt for corona.

SMITTET: En ansatt ved denne strippeklubben i Toronto fikk påvist coronavirus. 550 personer kan ha vært eksponert, advarer myndighetene. Foto: Nathan Denette / AP / NTB scanpix
SMITTET: En ansatt ved denne strippeklubben i Toronto fikk påvist coronavirus. 550 personer kan ha vært eksponert, advarer myndighetene. Foto: Nathan Denette / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helsemyndighetene i Toronto i Canada frykter at 550 personer kan være smittet med corona etter at en ansatt ved strippeklubben Brass Rail Tavern fikk påvist viruset, melder The Guardian.

Dette skjer bare dager etter at klubben fikk gjenåpne.

Den aktuelle personen ved klubben skal ha jobbet fire vakter i starten av august, heter det i en uttalelse fra de lokale myndighetene, ifølge avisa.

Frykter falsk ID

Helsemyndighetene jobber nå med å spore opp alle som har vært i kontakt med den coronapositive personen ved klubben, ved hjelp av kontaktinformasjonen besøkende gjester er pliktig til å oppgi.

Men Andrew Morris, professor i infeksjonssykdommer ved Universitetet i Toronto, er skeptisk til hvorvidt gjestene faktisk har oppgitt korrekt kontaktinformasjon.

- Du vet hvor lang tid det kommer til å dem å spore opp 550 personer, hvor halvparten mest sannsynlig ga fra seg falsk ID eller informasjon, sier han til AP.

Manglende tiltak

Den foreløpige granskningen av klubben har avdekket at det manglet tilstrekkelige smitteverntiltak, som blant annet sosial distansering mellom gjester og ansatte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer