- Frykter sykehusansatte er blant de omkomne

Kom fra UNN Narvik. Øyevitne sier til Dagbladet at han var med å hente ut to døde personer fra minibussen de satt i.

-KAN VÆRE SYKEHUSANSATTE: Det kan være ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge som omkom i ulykken utenfor Tromsø. 
Fem personer omkom i en kollisjon mellom en buss og tre personbiler i Lavangsdalen i Troms fredag ettermiddag. 
Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / SCANPIX
-KAN VÆRE SYKEHUSANSATTE: Det kan være ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge som omkom i ulykken utenfor Tromsø. Fem personer omkom i en kollisjon mellom en buss og tre personbiler i Lavangsdalen i Troms fredag ettermiddag. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAVANGSDALEN/OSLO (Dagbladet): Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) frykter at egne ansatte er blant de omkomne i trafikkulykken i Lavangsdalen i Balsfjord i ettermiddag.

- Vi vet at det var UNN-ansatte fra Narvik som var i minibussen som var involvert, sier en hardt preget UNN-direktør Tor Ingebrigtsen på pressemøtet i seks-tida, ifølge Nordlys.

Hentet ut to døde Kenneth Nilsen, som var den første til stedet etter ulykken, forteller til Dagbladet at han var med å hente ut to døde personer fra minibussen de ansatte var i.

Fem personer er bekreftet omkommet, og fire er skadet i kollisjonen mellom en buss og tre biler. Ifølge politimester Truls Fyhn ved Troms politidistrikt er det omkomne i alle de tre personbilene som er involvert.

Totalt var hele 64 personer involvert i ulykken. 59 personer ble bragt til UNN. 14 av dem er innlagt, og tre personer er operert.

- Det settes nå i gang et omfattende pårørende-arbeid, blant annet i Alta hvor bussen med håndballspillere kom fra. Det settes også i gang et arbeid i Narvik der de UNN-ansatte kom fra, opplyses det på pressekonferansen.

Ulykkespreget sykehus Ifølge Nordlys var mistet UNN-ansatte kolleger i en ulykke også i fjor. Ved påsketider omkom et ungt par som jobbet ved UNN i Tromsø i en skredulykke på Kvaløya.

En buss med unge spillere fra Bossekop Ungdomslag og Alta IL var involvert i ulykken, men ingen av disse skal ha fått alvorlige skader.

- Det som skjedde, var at en av personbilene på vei ut av Tromsø fikk sladd. Det førte til kollisjon med bussen og at to øvrige kjøretøy ble involvert, opplyste politimester Truls Fyhn tidligere i dag.

Dagbladet følger saken.