Frykter trippeldrapssiktet skal gå under jorda

Politiet ber om fire ukers varetekt, hvorav to i full isolasjon.

SKAL FÅ 30-ÅRINGEN FENGSLET: Politiadvokat Sidsel Isachsen vil ha fire ukers fengsling for den trippeldrapssiktede 30-åringen. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
SKAL FÅ 30-ÅRINGEN FENGSLET: Politiadvokat Sidsel Isachsen vil ha fire ukers fengsling for den trippeldrapssiktede 30-åringen. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Mannen som mandag knivdrepte tre personer på Valdresekspressen, framstilles nå for fengsling i Bergen tingrett.

Den 30-årige mannen er i dårlig mental forfatning og har ligget på det psykiatriske sykehuset Sandviken siden tirsdag. Politiet har ennå ikke fått avhørt ham, og han er heller ikke til stede i retten.Politiinspektør Sidsel Isachsen ved Hordaland politidistrikt stiller for aktoratet. Hun har nettopp bedt dommer Marit Vonen om åpen rett med referatforbud. Hun begjærer fire ukers varetekt, hvorav to i full isolasjon, de to siste med brev- og besøksforbud.

Isachsen begrunner fengslingsbegjæringen med fare for bevisforspillelse og fare for unndragelse.

- Det er fare for at siktede vil gå under jorda og bli borte dersom han løslates, sier Isachsen til Dagbladet.For den siktede 30-åringen stiller forsvarer Fredrik Verling. Han har bedt retten om å løslate klienten.

Når kjennelsen foreligger, vil jeg reise ut til min klient på sykehuset for å snakke om det som har skjedd i retten, og hvordan vi skal samarbeide framover, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer