Frykter alligator-angrep i ferieby:

Fryktet alligatorangrep på tenåringsgutt. Politiet fant død kvinne uten merker

Uventet funn etter leteaksjon i alligatorvann.

DØDE: Politiet har funnet en død person i det samme vannet der et vitne hevdet å ha sett en tenåringsgutt forsvinne under vann. Ifølge lokalkjente er det flere alligatorer i vannet. Foto: Red Huber/Orlando Sentinel/TNS/Sipa USA/NTB Scanpix
DØDE: Politiet har funnet en død person i det samme vannet der et vitne hevdet å ha sett en tenåringsgutt forsvinne under vann. Ifølge lokalkjente er det flere alligatorer i vannet. Foto: Red Huber/Orlando Sentinel/TNS/Sipa USA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Orlando i den amerikanske delstaten Florida har i dag funnet en død person i et vann som er fullt av alligatorer, melder nyhetsbyrået AP.

Det skjer etter at et vitne i går ringte politiet og sa at en tenåring ropte «den beit meg, den beit meg», før vedkommende forsvant under vann, skriver nyhetsbyrået AP. Alder og identitet på avdøde er foreløpig ikke kjent.

Vitnet, en mann ved navn Eric Wolfe, ringte nødnummeret og fortalte at han observerte en tenåringsgutt vifte med armene og skrek før gutten forsvant under vann rundt 18 meter fra land.

Fant kvinne

Men det var slettes ikke en tenåringsgutt som redningsmannskapene i dag fant på bunn av vannet. Liket viste seg raskt å være en kvinne, som foreløpig ikke er identifisert.

Sheriffen i Orange County opplyser til AP at det ikke var noen bitemerker etter en alligator på den døde kroppen.

Politiet vet ikke hvordan kvinnen kom seg inn i det inngjerdete området, og sier samtidig at de ikke har fått inn noen savnet-melding på en kvinne.

- Forsvant

Vitnet Eric Wolfe forklarte følgende i går, onsdag.

- Jeg holdt øynene mine på ham hele tiden, og delte informasjon med politiet. Men så forsvant han under vann og kom ikke opp igjen, sier Wolfe til TV-stasjonen WKMG, ifølge CNN.

Flere folk som bor i området sier til WKMG at flere alligatorer har bosatt seg i vannet de siste åra - en av disse skal være rundt to meter lang, ifølge politiet.

- Det var nødt til å skje før eller siden, sier Ruben Perez, som bor i området, til ABC.

Den døde kvinnen er imidlertid ikke obdusert, og det er ikke kjent om hun ble angrepet av en alligator.

Polititalsmann Jeff Williamson bekrefter i en e-post til AP at politiets marine enhet fant levningene. Han sier videre at det ikke har kommet noen meldinger om savnede tenåringer i området.

Toåring tatt ved Disney-hotell

Det har vært seks bekreftede alligatorangrep med dødelig utfall i USA siden 2010. Fire av disse fant sted i Florida.

Det finnes om lag 1,3 millioner alligatorer i Florida, ifølge Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. Minst 23 personer er drept av alligatorer i Florida siden 1973.

Sommeren 2016 ble to år gamle Lane Graves drept av en alligator ved Disney-hotellet der de ferierte i Orlando.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer