Frykter alligator-angrep i ferieby:

Fryktet alligatorangrep på tenåringsgutt. Politiet fant død kvinne uten merker

Uventet funn etter leteaksjon i alligatorvann.

DØDE: Politiet har funnet en død person i det samme vannet der et vitne hevdet å ha sett en tenåringsgutt forsvinne under vann. Ifølge lokalkjente er det flere alligatorer i vannet. Foto: Red Huber/Orlando Sentinel/TNS/Sipa USA/NTB Scanpix
DØDE: Politiet har funnet en død person i det samme vannet der et vitne hevdet å ha sett en tenåringsgutt forsvinne under vann. Ifølge lokalkjente er det flere alligatorer i vannet. Foto: Red Huber/Orlando Sentinel/TNS/Sipa USA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Orlando i den amerikanske delstaten Florida har i dag funnet en død person i et vann som er fullt av alligatorer, melder nyhetsbyrået AP.

Det skjer etter at et vitne i går ringte politiet og sa at en tenåring ropte «den beit meg, den beit meg», før vedkommende forsvant under vann, skriver nyhetsbyrået AP. Alder og identitet på avdøde er foreløpig ikke kjent.

Vitnet, en mann ved navn Eric Wolfe, ringte nødnummeret og fortalte at han observerte en tenåringsgutt vifte med armene og skrek før gutten forsvant under vann rundt 18 meter fra land.

Fant kvinne

Men det var slettes ikke en tenåringsgutt som redningsmannskapene i dag fant på bunn av vannet. Liket viste seg raskt å være en kvinne, som foreløpig ikke er identifisert.

Sheriffen i Orange County opplyser til AP at det ikke var noen bitemerker etter en alligator på den døde kroppen.

Politiet vet ikke hvordan kvinnen kom seg inn i det inngjerdete området, og sier samtidig at de ikke har fått inn noen savnet-melding på en kvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer