- Fryktet arrangert bilulykke

Prinsesse Diana forutså sin egen død, hevder hennes tidligere butler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ti måneder før prinsesse Diana omkom i en bilulykke utenfor Paris, skrev hun et brev hvor hun fryktet at bremsene på bilen hennes skulle bli tuklet med. Disse oppsiktsvekkende påstandene blir frambragt av hennes butler Paul Burrell.

Til avisa Daily Mirror hevder Burrell at prinsessen skrev: «Denne fasen er den farligste i livet mitt.» Hun skal også ha navngitt noen som «planla en ulykke med bilen min, med bremsesvikt og alvorlig hodeskade», heter det i et brev som er gjengitt i den britiske avisa.

Etter bilulykken som krevde Dianas og Dodi al-Fayeds liv har konspirasjonsteoriene vært like mange som antall frammøtte i begravelsen. Det oppsiktsvekkende brevet nører opp under disse teoriene. Brevskriveren, som hevdes å være Diana, trodde at sammensvergelsen mot henne hadde til hensikt å bane vei for eks-mannens Charles giftermål med Camilla Parker-Bowles.

Undersøkelser viste at sjåfør Henri Paul hadde drukket alkohol og tatt piller da han braste inn i tunnelveggen på Pont D'Alma 31. august 1997.

I Storbritannia skal det nå gjennomføres høringer i håp om å avdekke hva som skjedde da prinsesse Diana mistet livet. Det er ennå ikke satt noen dato for høringene. Redaktøren av Mirror krever at høringene tar til øyeblikkelig.

Paul Burrel ble frikjent fra tiltalen om tyveri fra Dianas dødsbo, etter at dronning Elizabeth personlig grep inn. Etter flere uker i rettssalen kom dronningen plutselig på at hun husket at Diana hadde bedt Burrell passe på tingene hennes. Ikke overraskende er Paul Burrell klar med en ny bok, hvor han vil offentliggjøre detaljer fra brevet.

<B>MANGE TEORIER: </B>Etter bilulykken som krevde Dianas og Dodi al-Fayeds liv har konspirasjonsteoriene vært like mange som antall frammøtte i begravelsen. Det "nye" brevet nører opp under teoriene. <BR>Foto: SCANPIX