- Fryktet det verste da jeg kom fram

Daglig leder i busselskapet Arctic Tours kom til ulykkesstedet få minutter etter krasjen.

SJOKKOPPLEVELSE: Ernst Rune Andersen, daglig leder i Arctic Tours, kom til ulykkesstedet få minutter etter krasjen. Foto: Altaposten
SJOKKOPPLEVELSE: Ernst Rune Andersen, daglig leder i Arctic Tours, kom til ulykkesstedet få minutter etter krasjen. Foto: Altaposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg kjørte bil, og lå bare noen få minutter etter bussen som var involvert i ulykka. Jeg fikk en telefon om hendelsen, og fryktet det verste da jeg kom fram til ulykkesstedet. Heldigvis gikk det bra både med passasjerer og sjåfør, men det er uansett tragisk en ulykke som dette ender med døsfall, sier Ernst Rune Andersen, daglig leder i Arcrtic Tours, til Dagbladet.

Fem busser til Tromsø Busselselskapet disponerer ialt sju busser, og fem av dem hadde kjøreoppdrag i forbindelse med den store håndballturneringen i Tromsø i helga.

- Alle de andre bussene er nå trygt framme i Tromsø, sier Andersen.

- Var det noen skadede blant passasjerene?

- Et fåttall hadde noen skrubbsår, men det var ikke skader av alvorlig karakter blant noen av våre 49 passasjerer fra Bossekop ungdomslag eller Alta IF. Sjåføren kom også uskadd fra ulykken, forklarer han.

En møtende buss, med kun en passasjer ombord, tok samtlige passasjerer og sjåfør ombord, for så å frakte dem til Tromsø.

Får hjelp av kriseteam - Hva skjer nå med ulykkesbussen, passasjerene og sjåføren?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer