Fryktet drukningsulykke i Oslofjorden - kan være rampestreker

Lettbåt observert kjørende i ring. Sporet opp eieren i Sverige.

STOR AKSJON: Båt ble observert kjørende rundt i ring. Brannvesenet frykter drukningsulykke.  Foto: tipser.no/Daniel Dale Laabak
STOR AKSJON: Båt ble observert kjørende rundt i ring. Brannvesenet frykter drukningsulykke. Foto: tipser.no/Daniel Dale Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Det ble observert en liten lettbåt med påhengsmotor som putret og gikk ved Aker Brygge klokka 00.22, sier vaktkommandør Hans Morten Hansen ved 110-sentralen ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet i 02.00-tida.

Resultatløst- Vi gikk med en gang utfra at dette kunne være en drukningsulykke, og har vært nede med flaskebiler og båt fra havnestasjonen. Sammen med politiet har vi sjekket ut forskjellige båter denne båten kan tilhøre.

- Vi har søkt med varmesøkende kameraer, men har ikke funnet noen mennesker, sier Hansen til Dagbladet.

Politiet har prøvd å sjekke hvem som kan være eieren av båten.

- Brann- og redningsetaten dimitteres nå, og redningsfartøy fra redningsselskapet overtar søket, sier Hansen i 02.00-tida.

Sporet opp eierenHan mener å sende ut dykkere er håpløst når man ikke har noen indikasjoner på hvor eventuelle personer kan befinne seg.

- Vi får ikke gjort noe, men har holdt på fra 00.22 til 02.00, sier Hansen.

Operasjonsleder Sissel Hansen ved Oslo politidistrikt forteller til Dagbladet i 03.00-tida at de enda driver med søk etter en eller flere personer i vannet. Men personen de først fryktet druknet, som er eieren av båten, sporet de opp i Sverige.- Vi har vært i kontakt med eieren, som ikke har noen forklaring på at båten hans kjørte i ring ute i fjorden, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer