Fryktet for farens liv

Ole Edvard Antonsen kunne i går formiddag endelig gi faren Odd R. Antonsen en lenge etterlengtet klem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Musikeren har lagt noen lange og nervepirrende ventedager bak seg siden de første meldingene om flomkatastrofen kom søndag. Faren (67) fra Hamar ferierte i Kamala i Thailand sammen med sin bror Per Antonsen (55) da flodbølgene slo innover ferieparadiset, og sønnen fikk ikke livstegn før seint mandag kveld.

-  Jeg meldte dem begge savnet til UD søndag, og hadde virkelig angst siden vi ikke fikk noen kontakt, mens en del andre nordmenn kom gjennom på telefonnettet, forteller Antonsen.

-  Mandag ettermiddag vurderte vi å reise ned selv for å lete, men heldigvis ga han til slutt livstegn fra seg seinere den kvelden. Da knakk jeg helt sammen, sier en svært lettet Ole Edvard Antonsen.

-  Utrolig heldig

I går tok han imot faren på Gardermoen sammen med brødrene sine Jens Petter og Tom Erik Antonsen, samt Jens Petters sønn, Robin (10). Antonsen sr. mener selv han var utrolig heldig som overlevde katastrofen. Sammen med broren hadde de leid to leiligheter som lå over hverandre, og begge søkte tilflukt i den øverste da den første bølgen slo inn.

-  Jeg sov lenge denne morgenen, og var midt i frokosten da jeg hørte et skrik jeg aldri kommer til å glemme. Utenfor løp en dame opp mot huset som var helt hysterisk. Jeg fikk varslet broren min som sov i førsteetasje, og vi rakk alle å komme oss opp til min leilighet før bølgen slo inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.