Fryktet gjengoppgjør etter danskebåt-slagsmål

Politiet bortviste 20-30 norskpakistanere på kaia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Store politistyrker rykket i kveld ut til Hjortneskaia etter at Color Line hadde varslet om slåssing mellom to grupper norskpakistanere ombord på MS «Color Festival» som anløp Oslo fra Frederikshavn klokka 19.

- Vi har fått opplyst at den ene av partene i uoverenstemmelsen ombord hadde ringt venner på land i Oslo, og på bakgrunn av det antok vi at det kom til å bli mer bråk. Vi fryktet også at de hadde med seg våpen i bilene. Da politiet ankom stedet hadde en stor gruppe personer samlet seg her for å vente på ferja, forteller innsatsleder Gjermund Stokke ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter nøye ransaking av flere kjøretøy ble det klart at ingen av norskpakistanerne som gjorde seg til kjenne på kaia hadde skytevåpen. Også biler som kom til for å hente folk ved ankomsthallen ble gransket av politiet.

Det er ikke klart hva bråket på danskebåten dreide seg om. Et vitne forteller til Dagbladet.no at at norskpakistanerne ombord oppførte seg aggressivt mot hverandre.

- Det var mye bråk i løpet av turen, og flere av dem ble kastet ut fra utesteder inne på båten, forteller medpassasjeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer