Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fryktet nabo hadde problemer og ringte politiet om høylytte nattebrøl

Entusiastisk FIFA-spiller roet seg i Ålesund.

HØYLYTTE BRØL: Politiet i Ålesund fant fant hvor lydene kom fra og og problemet ble løst. Illustrasjonsfoto: AFP/NTB Scanpix.
HØYLYTTE BRØL: Politiet i Ålesund fant fant hvor lydene kom fra og og problemet ble løst. Illustrasjonsfoto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 01.48 natt til mandag: politiet rykker ut til et leilighetsbygg i Sundgata i Ålesund sentrum etter en bekymringsmelding fra en 18 år gammel kvinne.

Hun har hørt rop og brøl fra et eller annet sted i nabolaget flere ganger i løpet av helgen. Nå skjer det igjen. Hun synes det er «ekkelt» og er bekymret for at «noen» har et problem.

- Vår patrulje møtte opp i leiligheten som innringer tok kontakt fra. De hører også høylytte rop, og prøver å lokalisere hvor lyden kommer fra. Og de finner fram til en leilighet, sier operasjonsleder Arild Reite ved politistasjonen i Ålesund til Dagbladet.

Og ifølge loggen fra nattens politifolk på jobb åpner en mann i begynnelsen av 20-årene opp.

- Han hadde vært i gang med FIFA-spill i helgen, og innrømmet at han nok kunne ha vært litt entusiastisk. Han lovet å ta det roligere, så dette ordnet seg uten videre forføyninger, oppsummerer operasjonslederen.

Det går ikke fram av loggen om det var Ålesunds borteseier over erkerivalen Molde fredag som utløste som utløste den begeistrede FIFA-maratonen foran pc-skjermen.

- Vår nattpatrulje har ikke notert om det ble suksess i helgen for den høylytte FIFA-spilleren. Men pr. mandag formiddag har det iallefall ikke kommet flere bekymringsmeldinger, sier politiets operasjonslederen.

Sunnmørsposten omtalte politiutrykningen først.