Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fryktet person var skylt på sjøen, drev med bølgesurfing

- Noen har andre interesser ikke alle andre har, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen som politiet trodde var skylt på sjøen i Mandal drev med bølgesurfing, opplyser Agder politidistrikt til NTB.

Nødetatene rykket ut til stedet der personen ble meldt skylt på sjøen. Ekstremværet «Synne» rammer Vest-Agder og Rogland i dag med kraftig regn og vind.

- Det var forbipasserende som meldte fra og som ikke har sett surfebrettet i bølgene. Vi har ikke fått kontakt med personen i sjøen, men vi vil snakke med han og sikre oss at han har det bra, sier operasjonsleder Per Krisitian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Han understreker at surfinga ikke er ulolig.

- Det er er noen som har interesser ikke alle andre har, og som søker størst mulig bølger, kommenterer han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling