Fryktet samboeren

Timer etter at hun ringte et familiemedlem og sa hun var redd sin egen samboer, ble 20 år gamle Linda Mari Hole (20) funnet død av sin mor og bror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Bergensavisen som skriver dette i dag. Kort tid etter at de fant sin datter og søster død, varslet de AMK-sentralen ved Haukeland sykehus om at det antageligvis hadde skjedd et drap. Holes 26-år gamle samboer er varetektsfengslet i fire uker, siktet for forsettlig drap.

Linda Mari Hole kjempet trolig desperat mot sin drapsmann. Hennes drapssiktede samboer hadde ifølge Bergens Tidende kloremerker i ansiktet og blod på klærne da han ble arrestert seint fredag kveld.

Den avdødes mor og bror satt natt til i går i vitneavhør hos politiet. De har reagert sterkt på opplysningene om at det var fest i leiligheten da drapet fant sted. Samboerparet var nemlig alene. Den siktede har også vært i flere avhør i løpet av helgen, men han skal ikke ha vært særlig snakkesalig.

Fredag startet kriminalavdelingens teknikere ifølge BA åstedsundersøkelser i samboerparets leilighet.

En foreløpig obduskjonsrapport vil trolig foreligge i løpet av morgendagen.

Naboer ga i går i samtale med BA et godt inntrykk av det unge samboerparet som hadde vært forlovet i fire år. De ble beskrevet som både rolige og hyggelige. De flyttet inn i leiligheten i Ture Nermannsvei ved juletider i fjor.