VEKKER OPPMERKSOMHET: Den beryktede satanisten Caius Veiovis vekker oppmerksomhet med sine horn-implantat og tatoveringer. Han er nå tiltalt for et trippeldrap i Pittsfield. Foto: AP Photo/Scanpix
VEKKER OPPMERKSOMHET: Den beryktede satanisten Caius Veiovis vekker oppmerksomhet med sine horn-implantat og tatoveringer. Han er nå tiltalt for et trippeldrap i Pittsfield. Foto: AP Photo/ScanpixVis mer

Fryktet satanist med horn-implantat tiltalt for trippeldrap

Tidligere dømt etter at han kuttet opp ryggen til 16-åring for å drikke blodet hennes. - Jeg håper han råtner i helvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trippeldrapet som politiet mener ble utført av Hells Angels-medlemmer i Pittsfield, vest i Massachusetts, ryster det lille lokalsamfunnet, melder nyhetsbyrået AP.

Politiet mener Hells Angels-sjefen Adam Lee Hall (34) beordret drapene på David Glasser (44), Edward Frampto (58) og Robert Chadwell (47) etter at de forsvant 28. august.

Skulle vitne mot Hells Angels-sjef Glasser skulle etter planen i vitneboksen i neste uke for å fortelle om hvordan Hall hadde banket han opp med et balltre, stjal eiendom fra ham og truet med å drepe han dersom han fortalte politiet noe.

Politiet mener Hall beordret sine medhjelpere Caius Veiovis (31) og David Chalue (44) til å drepe Glasser for å forhindre at han fikk vitne mot ham.

De to andre drapsofrene skal ha vært på feil sted på feil tidspunkt, ifølge en politirapport.

Politiet har tatt ut tiltale mot Hall, Veiovis og Chalue for kidnapping og trippeldrap. Alle tre nekter straffskyld.

«Bloddrikkende satanist» Veiovis beskrives som en bloddrikkende satanist og ble i 2000 dømt i en oppsiktsvekkende sak der han hevdet at han var vampyr og drakk blod så ofte som mulig, skriver Morning Sentinel.

På politibildet av Veiovis ser man makabre horn-implantat i panna hans og «djevelens tall» 666.

Veiovis, som het Roy Gutfinski den gangen, skal ha kuttet opp ryggen til en 16 år gammel jente for å slikke blodet hennes mens han kysset med en annen 16-åring.

- Håper de råtner i helete Politiet i Pittsfield forteller at de fant blod i bilen til Veiovis.

Trippeldrapet kommer som et sjokk på lokalsamfunnet i Pittsfield, en by på størrelse med Bodø.

- Du er vant til å se sånt i større byer, men ikke her. Uskyldige folk som ikke hadde noe å gjøre noe med det ble drept, sier Tasha Persip til AP.

- Jeg håper de råtner i helvete, sier Persip.

Fryktet satanist med horn-implantat tiltalt for trippeldrap