Fugelli mener Listhaug og Frp bidrar til et fiendebilde mot muslimer

Per Fugelli vil holde «den norske flokken» samlet.

Per Fugelli. Lege og professor i sosialmedisin ved Universitetet i Oslo. Han er også kjent som en ivrig samfunnsdebattant og har siden tidlig på 90-tallet deltatt i en rekke debattprogrammer, både på TV og radio. Fotografert i Botanisk hage på Tøyen i Oslo, der han ofte går på tur. I halvannet år har Per Fugelli vært kreftfri. Storefri, har han kalt det. Nå er friminuttet over. Foto: Tom A. Kolstad
Per Fugelli. Lege og professor i sosialmedisin ved Universitetet i Oslo. Han er også kjent som en ivrig samfunnsdebattant og har siden tidlig på 90-tallet deltatt i en rekke debattprogrammer, både på TV og radio. Fotografert i Botanisk hage på Tøyen i Oslo, der han ofte går på tur. I halvannet år har Per Fugelli vært kreftfri. Storefri, har han kalt det. Nå er friminuttet over. Foto: Tom A. Kolstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norge må bli flinkere til å ta vare på og bry seg om sin muslimske befolkning, særlig «når terroren skaper frykt og fordom i folkesjelen». Det er hovedbudskapet i Per Fugellis kronikk i Dagbladet i dag.

Fugelli skriver at «å bry oss om hvordan muslimene i Norge har det» er et bindeledd som kan holde «den norske flokken» samlet. Han kaller det en vaksine mot «frykt, terror og rasisme».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer