Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fugl i flyet stanset Widerøe

Nektet å forlate flyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En fugl som nektet å forlate flyet, gjorde av Widerøe måtte kansellere avgangen fra Kristiansand til Stavanger tirsdag morgen.

Flere timer etter sto flyet fortsatt på bakken ved Kristiansand lufthavn, mens passasjerene i stedet ble sendt med et fly via Bergen, melder NRK.

- Det var før flyavgangen fra Kristiansand i dag morges at våre kabinansatte oppdaget at en fugl hadde kommet inn i kabinen. Fuglen klarte å rote seg inn i cockpiten, og etter det ble den borte, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

En tekniker er fløyet inn fra Sandefjord for å hjelpe til med fugleletingen, i tillegg til at flyplassen har funnet en person som er god til å lokke på fugler.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling