PROFESJONELL HJELP:  Tony Blair og fru Cherie fikk profesjonell serveringshjelp da de var på besøk i Kuwait tidligere i vinter. Det gikk bedre enn søndagens påskefrokost hjemme i England. FOTO: AFP/SCANPIX.
PROFESJONELL HJELP: Tony Blair og fru Cherie fikk profesjonell serveringshjelp da de var på besøk i Kuwait tidligere i vinter. Det gikk bedre enn søndagens påskefrokost hjemme i England. FOTO: AFP/SCANPIX.Vis mer

Full alarm da Blair svidde toasten

Fire brannbiler rykket ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Britenes tidligere statsminister Tony Blair var uheldig da han skulle riste brød til frokost første påskedag, noe som resulterte i full brannutrykning.

Fire brannbiler rykket ut da brannalarmen gikk i Blairs hus i Wotton Underwood sørøst i England.

Alarmanlegget i den verneverdige bygningen fra 1600-tallet er koblet direkte til den lokale brannstasjonen, men brannmannskapene fant røyk uten ild og et heller flaut ektepar da de ankom huset.


Glemte å ringeSvidd toast hadde utløst alarmen, men brannbilene var for lengst på vei før fru Blair noe sent husket å ringte brannstasjonen for å fortelle at faren var over.

- Det var ganske pinlig og hun kommer ganske sikkert til å sende dem et takkekort, sier en talsmann for ekteparet.

- Da vi kom ut dit, fant vi at alarmen var utløst av brent toast, så dette var mindre alvorlig enn først fryktet, bekrefter en talsmann for brannmannskapene.

- Røyken var fjernet med en vifte og brannmennene ga dem noen råd om brannsikkerhet, sier talsmannen. '

(NTB-AFP).