Full ape gikk amok med dolk på bar i Brasil

Ble stoppet av brannvesenet.

SKAPTE FURORE:  En utgave av arten kapusinerape skapte frykt da den gikk løs med kniv i Paraiba, Brasil. Her et bilde av en annen kapusinerape i en dyrehage i Belgia 2015. Foto: REUTERS/Yves Herman
SKAPTE FURORE: En utgave av arten kapusinerape skapte frykt da den gikk løs med kniv i Paraiba, Brasil. Her et bilde av en annen kapusinerape i en dyrehage i Belgia 2015. Foto: REUTERS/Yves Herman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Foruten naboer av dyrehagen i Kristiansand, så bor nordmenn flest langt fra aggressive aper.

Slik er det ikke for befolkningen i Paraiba, en delstat som befinner seg i den nordøstlige delen av Brasil.

Der skal en kapusinerape ha skapt frykt blant kundene på en bar da den viftet med en diger kniv, ifølge The Guardian. Avisa skriver også at apen hadde fått i seg betydelige mengder av drikken cachaca, en alkoholholdig drink som er populær i området.

- Skremte menn og barn Ifølge The Mirror skal apen særlig ha skremt barens yngre besøkende, samt mannlige kunder, men skal derimot ha latt kvinnene den kom over være i fred.

En video publisert onsdag viser den fulle knivdesperadoen på et tidspunkt der den hadde klatret opp på et hustak, før kapusinerapen ble hentet ned av brannvesenet.

- Dette dreier seg om en glipp av personalet på baren som endte i at apen fikk i seg alkohol. Den tok også en kniv, sier Saul Laurentino, en representant for brannvesenet, ifølge det lokale nettstedet Arede.

Guardian skriver at apen ble sluppet ut i naturen igjen i etterkant av pågripelsen, men at den der igjen skal ha oppsøkt folk og ha oppført seg aggressivt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer