Full bestemor slo ned flyvertinne

Den søte bestemora Doris Healy (56) var passasjer på flyet fra Manchester i England til Florida i USA. Men etter at hun hadde tømt ei flaske Bacardi, ble hun plutselig besetningens mareritt. I går ble hun dømt til seks måneders fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da reisen med flyet fra Air 2000 begynte hadde ingen noe å utsette på den søte gamle bestemora som reiste sammen med ektemannen Thomas (60). Men det var før hun begynte å tømme nedpå sprit. Etter å ha blitt småbrisen av tre Bacardi og Cola, ble hun ble nektet flere drinker på flyet. Men en god, gammel fly-hooligan lar seg ikke stoppe av slike bagateller. Under setet hadde hun nemlig en helflaske Bacardi.

Healy ble mer og mer høylydt mens spriten gikk ned. Til slutt begynte hun å hyle bannord foran flere sjokkerte barn, og hun trykket ustanselig på knappen som tilkaller flyvertinnene.

Slo tre ganger

Da flyet skulle lande, og alle fikk beskjed om å feste sikkerhetsbeltet, bestemte Healy seg for at hun ville strekke litt på beina. Hun reiste seg opp, og fikk klar beskjed av flyvertinnen Paula Dilworth (26) om å sette seg i stolen og feste beltet.

Da klikket det for Healy. Hun slo til flyvertinnen tre ganger. Dilworth ble sykmeldt i tre uker.

Da flyet endelig landet i Florida var Healy så sanseløst full at besetningen ikke så noen annen utvei enn å putte henne i en rullestol og trille hun ut av flyet. Men hun var fremdeles i form til å banne, hyle og prøve å sparke ned alle som kom i nærheten av henne.

I går ble saken endelig avsluttet. Healy ble dømt til seks måneders fengsel.

Doris Healy sa i retten at hun ikke husket noe av opptrinnet.

- Hun er forferdelig flau. Hun har aldri skadet noen tidligere, sier ektemannen Thomas.