Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full City slepes til Göteborg

Havaristen slepes vekk fra norsk farvann.

SLEPES BORT: Skipet Full City ble mandag dratt av skjæret det grunnstøtte med natt til 31. juli. og slept inn til kai ved Langesund. Nå slepes det til Göteborg.
Foto:  Trond Reidar Teigen  / SCANPIX
SLEPES BORT: Skipet Full City ble mandag dratt av skjæret det grunnstøtte med natt til 31. juli. og slept inn til kai ved Langesund. Nå slepes det til Göteborg. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Full City startet mandag formiddag sin siste ferd - i første omgang mot Göteborg.


Beredskapen var høy da slepet av det havarerte skipet startet klokken 6.45 mandag. To båter står for slepingen som startet fra NATO-kaia i Bamble, samme vei som skipet kom inn.

Et overvåkingsfly skal følge ferden fra luften ut fra norsk farvann.

- Det er sol og fint vær og vi er godt i gang. Flyet har så langt ikke observert noe olje av betydning, sier beredskapsdirektør Johan Marius Ly i Kystverket til NTB.

Skipets endestasjon er Göteborg hvor det vil bli gjort nærmere undersøkelser av havaristen.

- Hva som skjer videre da, er det kun rederiet som vet, sier Ly.

Det Panama-registrert bulkskipet gikk på grunn ved Såstein utenfor Langesund i Telemark natt til 31. juli.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling