Full «Darth Vader» banket opp religiøse riddere med krykke

27-åring i søppelsekk og kappe arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kraften er svak hos 27 år gamle Arwel Wynne Hughes.

Han ble i går dømt for å ha utøvd vold mot to Star Wars-fans i et slag som trolig hadde liten innflytelse på balansen i galaksen.

Etter å ha drukket mesteparten av en kartong med ti liter(!) vin, ikledde 27-åringen seg en svart søppelsekk før han overfalt Barney Jones og hans søskenbarn Michael i Anglesey i Wales, skriver BBC News. Mens han skrek «Darth Vader!» gikk Wynne Hughes til angrep - med ei krykke.

(For de uinnvidde: Den ikoniske maskerte og svartkledde filmskurken Darth Vader er i de to Star Wars-trilogiene den mest markante lederen for universets mørke krefter, som slåss mot det gode Jediridder-brorskapet som Darth Vader selv var en del av før stormannsgalskapen tok overhånd.)

Det ene av de to ofrene for den litt stusselige Darth Vader-imitatoren grunnla tidligere i år en 30 medlemmer stor lokalavdeling av Jedi-kirken i Storbritannia, en dedikert hyllest til de kvasireligiøse lyssabelfektende ridderne i Star Wars-universet.

De to søskenbarna hadde ifølge BBC filmet hverandre i hagen mens de lekte med lyssabler i forkant av angrepet, som de mener var planlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer