Full dommerpott

Tidenes beste Idol-dommere er på plass. I just love it.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TAKK TIL dommerbordet. Nå slipper jeg å finne på noe utenfor stua denne høsten. Årets dommere, fra venstre Jan Fredrik Karlsen, Mariann Thomassen, Benedicte Adrian og Asbjørn Slettemark, utfyller hverandre perfekt: To blonde, skjønne kvinner, den ene vill, den andre moden, og to menn, en go’ing og en skjeggete suring. Ulike typer, karakterer eller personligheter som Karlsen sier, som kler og utfyller hverandre. De mistenkes for å være ekte entusiastisk på prosjektets vegne. De starter fra første stund med å gi jernet. Det blir godt tv.

Overdommer Karlsen: Er det mulig å være så sykt positiv og energisk? Yes, sjarmklumpen Karlsen med mange hatter, er beviset. Første gang han var med i 2003 hadde Jan Fredrik ordet «personlighet» på hjernen. Hver gang noen kom til å synge rent, vips, hadde de personlighet. Var Karlsen misfornøyd, hadde kandidaten ingen personlighet. Det språklige repertoaret er utvidet, men Karlsen er fortsatt besatt av særpreg og personlighet i stemmen.

Gærne-Mariann: Surferosa-vokalisten kjent for sine fine turndrakter, er litt sprø. Ikke på en teit, men sjarmerende måte, med knallgul sveis og verdens styggeste røde Åge Aleksandersen-briller. Det er bra å ha en ung artist i gjengen. Turndrakta fra Stryn jobber for å få gærningene gjennom nåløyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer