Full drapsalarm i Drammen

56-åring ble funnet død på onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet fastslår søndag kveld at den 56 år gamle mannen som onsdag ble funnet død i Drammen, etter all sannsynlighet er blitt drept.

Ved teateret

Mannen ble funnet av ei venninne i sin egen leilighet på Gamle kirkeplass i Drammen sentrum i 19-tida på onsdag. Leiligheten ligger i nabobygningen til Drammens Teater.

- Det er ikke én enkeltfaktor, men snarere summen av hele etterforskningen - blant annet åstedsundersøkelsene, avhørene og obduksjonen - som gjør at vi nå er ganske sikre på at det dreier seg om et drap, sier seksjonsleder Håkon Grøttland ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har hele tida etterforsket dødsfallet som «mistenkelig», men etter det Dagbladet.no erfarer, skal de hele tida ha hatt drap som utgangspunkt, siden 56-åringen ble funnet med synlige skader.

Grov vold

- Har dere funnet noe drapsvåpen?

- Det eneste jeg kan si, er at 56-åringen er blitt utsatt for grov vold, svarer Grøttland, som opplyser at politiet ikke har noen formening om motiv og heller ikke har noen etterlyste eller mistenkte i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer