Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full drapsetterforskning i Hemsedal

Utløst av funn på åstedet.

ETTERFORSKER DRAP:
Politiet har sperret av området i Ulsåk i Hemsedal hvor en person ble funnet død under mistenkelige omstendigheter mandag.
Foto: Line Sandvik / Hallingdølen / NTB scanpix
ETTERFORSKER DRAP: Politiet har sperret av området i Ulsåk i Hemsedal hvor en person ble funnet død under mistenkelige omstendigheter mandag. Foto: Line Sandvik / Hallingdølen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En død person ble tidligere i dag funnet i en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal.

Det er gjort funn på stedet som gjør at politiet etterforker saken som et drap, heter det i en pressemelding fra Nordre Buskerud politidistrikt.

Politiet kan av etterforskningsmessige hensyn ikke si noe mer om funnene.

Kriminalteknikere arbeider nå med å undersøke åstedet. Politiet foretar også omfattende taktisk etterforskning. Nordre Buskerud politidistrikt vil få bistand fra Kripos under etterforskningen.

Den avdøde er en voksen kvinne og politiet har en formening om hvem hun er, men hennes identitet vil først kunne fastsettes ved obduksjon og identifisering.

En person er siktet i saken. Politiet har opplysninger om at siktede oppholder seg i utlandet.

- Han er siktet for forsettelig drap. Vi har holdepunkter for at mannen, som bodde i Norge, nå er dratt fra landet, sier politiadvokat Per Thomas Omholt til Dagbladet.

Politiet ønsker ikke å opplyse om hvorvidt siktede er norsk statsborger eller ikke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media