Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full drapsjakt i Bodø

Mystisk død mann var skutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Omstendighetene og måten mannen ble funnet gjør at vi betrakter dødsfallet som mistenkelig, uten at jeg vil gå noe nærmere inn på det, sa vakthavende jurist ved Salten politidistrikt Margrete Torseter til Dagbladet.no tidligere i dag.

Mannen var del av et selskap i bydelen Mørkved og ble funnet av andre festdeltakere. Meldingen kom inn til politiet i halv to-tiden i natt.

Etterhvert ble det klart for politiet at mannen var skutt. Derfor har politiet satt i gang full jakt på en mann i 40-årene som er siktet for drapet.

- Siktede forlot drapsåstedet før politiet kom fram i natt, og det har siden vært arbeidet aktivt fra politiets side for å finne ham. Politiet har i øyeblikket ikke oversikt over hvor siktede oppholder seg, sier Torseter til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling