Full etterforskning etter knivdrama på Sunnmøre

Fortsatt alvorlig for to som ble knivstukket i Sande.

JOBBET PÅ VERFT:   Tre utenlandske arbeidere tilknyttet Myklebust verft i Sande på Sunnmøre ble i går kveld stukket med kniv. Tilstanden er alvorlig for to av ofrene. En mann i 30-åra er pågrepet for knivstikkingen.
Arkivfoto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
JOBBET PÅ VERFT: Tre utenlandske arbeidere tilknyttet Myklebust verft i Sande på Sunnmøre ble i går kveld stukket med kniv. Tilstanden er alvorlig for to av ofrene. En mann i 30-åra er pågrepet for knivstikkingen. Arkivfoto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Tilstanden er fortsatt alvorlig for to av ofrene etter knivdramaet i Sande i går kveld.Politiet fikk meldinga om knivdramaet i en brakkerigg tilhørende Myklebust verft i Sande på Sunnmøre klokken 19.40 i går kveld. Snaue tjue minutter senere hadde politiet fått kontroll på det de mener er gjerningsmannen.

Alvorlig for to Fire personer skal ha vært involvert i krangelen på brakkeriggen, en krangel som etter hvert utviklet seg til et knivdrama der tre personer ble påført flere knivstikk av fjerdemann.

En person ble fraktet til sykehuset i Volda, de to andre ble stabilisert på stedet før de ble fraktet med helikopter til Ålesund sykehus.

Alle de fire arbeider ved Myklebust verft, men er innleid gjennom et annet selskap.

- Det jeg kan opplyse nå er at tilstanden er alvorlig for to av de skadde, sier operasjonsleder John Kåre Flo til Dagbladet.

- Er det snakk om livstruende skader?

- Det kan jeg ikke kommentere. Det eneste vi har å opplyse om er at tre personer ble fraktet til sykehus, to med alvorlige skader. Fjerdemann ble pågrepet av oss og sitter nå her på politihuset i Ålesund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer