Full ferjestopp mellom Norge, Sverige og Danmark

Stiv kuling i Skagerak - innstillinger øker utover torsdagen.

IKKE TIL HIRTSHALS I DAG:  Super Speed 2 fra Larvik kom ikke til Hirtshals torsdag.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix.
IKKE TIL HIRTSHALS I DAG:  Super Speed 2 fra Larvik kom ikke til Hirtshals torsdag.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På grunn av det dårlige været har Color Line innstilt alle resterende ferjeavganger torsdag fra Sandefjord, Larvik og Kristiansand.

Allerede klokka 08 var det meldt vindstyrke på 17 meter per sekund ved Færder fyr, og dette skal øke utover dagen, ifølge Sandefjords Blad. Sverige og Danmark .

17 sekundmeter tilsvarer stiv kuling.

Reisende til Sverige som skulle ta 07-avgangen med båten Bohus fra Sandefjord, måtte dermed vente da avgangen ble innstilt.

Color Line kansellerte først sine morgenavganger med SuperSpeed fra Larvik til Hirtshals og fra Kristiansand til Hirtshals begge veier.

Seinere på dagen opplyste rederiet at alle avganger torsdag er kansellert på grunn av værforholdene.

Fjord Line har kansellert torsdagens seilinger med MS Oslofjord mellom Sandefjord og Strømstad, mens MS Bergensfjord ifølge selskapets nettsider fikk forsinket avgang fra Stavanger på vei til Bergen torsdag morgen på grunn av været.

Moss-Horten

Torsdag formiddag melder Bastø-Fosen, som trafikkerer ferjesambandet mellom Moss og Horten i Oslofjorden, at alle avganger med leiefergen MS Melshorn er innstilt inntil videre på grunn av været.

Ferja har vært leid inn som erstatning for en av de faste Bastø-fergene som er på verft for bytte av motor.

Rederiet opplyser på sine nettsider at de øvrige fire ferjene går som normalt, men at det må påregnes noe ventetid på grunn av den reduserte kapasiteten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer