Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full klaff for Clinton-show

NEW YORK (Dagbladet): En mann i rullestol, en svart kvinne og en humoristisk, pensjonert senator. President Bill Clinton har fått full klaff etter tre dagers forsvar på Capitol Hill. Lynsjestemningen er snudd i Senatet, og folket står tett rundt presidenten. Og Hillary holder ham hardt i hånden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det latterlige i riksrettssaken mot Bill Clinton er avkledd. Etter at forsvarerne Charles Ruff, Gregory Craig, Cheryl Mills, David Kendall og den pensjonerte demokratiske senatoren Dale Bumpers på rekke og rad har revet anklagene fra hverandre. Det er blitt tydelig at bevisene mest er tolkninger. Det mangler substans, sier forsvarerne.

Ruff og Craig klarte å trenge inn i vedtatte sannheter om løgn og slu handlinger. De snudde det hele på hodet.

Så kom den unge, svarte Cheryl Mills opp på Senatets gulv. Hun var første kvinne og eneste svarte i riksretten. Lavt og inntrengende ga hun klar beskjed om hvorfor både svarte og kvinner støtter Clinton. Og viste med sin blotte tilstedeværelse at Bill Clinton er en nytenker i et ellers grått og konservativt klima.

Da senator Bumpers til slutt fikk hundre, utslitte senatorer til å slippe lattermusklene løs var scenen satt. Regi, skuespillere og scenografi ville fått terningkast fem.

Og etter den suksessombruste rikets tilstand-talen tirsdag har Hillary holdt Bill godt i hånden. Nå er alle tydeligvis samlet i Det hvite hus.

Og anklagerne får et svare strev med å tette det store hullet forsvarerne har gravd fram i anklagene som krever at presidenten i USA skal avsettes.

Nå er alt klart for bikkjeslagsmålet om vitner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media