Bompengekrise i regjeringen

Full klinsj: - Dette er ikke noe spill

Trine Skei Grande mener det ikke er Venstre som har laget kaoset som nå rir regjeringen.

LYS I ENDEN AV TUNNELEN?: Trine Skei Grande smilte gjennom vinduet da hun la fram regjeringen opptrapping mot muslimhets i ettermiddag. I kulissene er det bompengekrise i regjeringen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
LYS I ENDEN AV TUNNELEN?: Trine Skei Grande smilte gjennom vinduet da hun la fram regjeringen opptrapping mot muslimhets i ettermiddag. I kulissene er det bompengekrise i regjeringen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Regjeringen la i dag fram en handlingsplan mot muslimhat. Det skjer samtidig som regjeringen, med Venstre-leder Trine Skei Grande og Frp-leder Siv Jensen, på hver sin kant står midt i en bompengekrise.

Kulturminister Trine Skei Grande og hennes departement har ansvar for å følge opp handlingsplanen, men like før hun og tre andre statsråder gikk på scenen, intervjuet Dagbladet Siv Jensen.

Der gjentok Frp-lederen at hun er ferdig med forhandlinger om bompenger. Det er ikke Skei Grande.

- Vi må finne en løsning på dette budsjettet. Skal man finne en løsning må man snakke sammen, sier Trine Skei Grande til Dagbladet torsdag ettermiddag.

- Kan snakke med alle

Venstre-lederen satt seint onsdag kveld i et forhandlingsmøte med Erna Solberg og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad i regjeringens representasjonsbolig. Der kom Venstre med et løsningsforslag til bompengekrisen Frp-leder Siv Jensen holdt seg unna.

På gjentatte spørsmål om hvordan skissen ble mottatt og hvordan det ser ut at Siv Jensen ikke var til stede, svarer Skei Grande:

- Jeg kommer ikke til å kommentere interne møter, skisser eller noe, sier Skei Grande til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer