MOTAKSJON: Stripperne var lei av menigheten protesterte foran strippeklubben deres. Derfor gikk de til motaksjon og arrangerer motaksjon hver søndag i beste kirketid. Alle bildene er tatt forrige søndag. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIX
MOTAKSJON: Stripperne var lei av menigheten protesterte foran strippeklubben deres. Derfor gikk de til motaksjon og arrangerer motaksjon hver søndag i beste kirketid. Alle bildene er tatt forrige søndag. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIXVis mer

Full krig mellom strippeklubb og kirke i landsby i USA

Kirkegjengere tar bilder av strippekunder. Stripperne svarer med bikinigrillfest foran kirka på søndager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Det normale synet i landsbygda Warsaw i Ohio i USA er maisåkre og amish-vogner rullende i gatene.

Men nå har det oppstått en aldri så liten krig mellom to fronter i byen.

En lokal menighet som kaller seg «New Beginnings Ministries» kjemper en kamp for at den lokale strippeklubben «The Fox Hole strip» skal legges ned og fjernes fra lokalsamfunnet, melder nyhetsbyrået AP.

Kirkegjengere har i flere år tatt seg turen til strippeklubben på kveldstid og protestert ved å blokkere trafikken utenfor og ta bilder av strippegjesters bilnumre, for så å henge de ut på nettet.

STRIPPESHOW: Flere av stripperne møter lettkledde foran strippeprotesternes menighet. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIX
STRIPPESHOW: Flere av stripperne møter lettkledde foran strippeprotesternes menighet. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIX Vis mer

Nå har strippeklubben sett seg lei av protestene. Etter å ha fått et både et søksmål og et krav om å få fjernet demonstrantene avvist, har strippeklubben gått til en lignende motaksjon. 8. august i år troppet bikinikledde strippere opp utenfor kirken, skriver det nettbaserte magasinet Religion Dispatchers.

Bikinigrillfest På vei til søndagsgudstjenesten blir de troende møtt med strippere og plakater med slagord på rad og rekke. De har også med seg grill, campingstoler og arrangerer grillfest utenfor kirka hver søndag morgen.

Den 19. august skrev AP om et møte mellom kirkeleder og pastor Bill Dunfee og strippeklubbeier Tommy George. De snakket sammen i to timer i et forsøk på å skape forsoning, men det gikk ikke.  

- Lederen av kirken som er i konflikt med strippeklubben sier at møtet ikke endte feiden mellom dem, skrev byrået.

Kall fra gud Dunfee står på kravet og forventer ikke noe annet enn at George tilbyr å legge ned klubben. Han varsler at de vil fortsette sine kveldsprotester til dette skjer.

Strippeklubb-eieren står også på sitt og sier de vil fortsette å møtte opp før søndagsgudstjenesten til Dunfee «trer ned fra sin prekestol».

PASTOR MØTER PROTEST: Kirkeleder og pastor Bill Dunfee hilser på en strippetilhenger på vei inn til søndagsgudstjenesten søndag i forrige uke. Foto: Jau LaPrete/AP/SCANPIX
PASTOR MØTER PROTEST: Kirkeleder og pastor Bill Dunfee hilser på en strippetilhenger på vei inn til søndagsgudstjenesten søndag i forrige uke. Foto: Jau LaPrete/AP/SCANPIX Vis mer

Det ser ut til å la vente på seg. Dunfee skal nemlig ha fått et kall fra gud om at «The Fox Hole strip» skal nedlegges, melder AP.

THE FOX HOLE: Strippeklubben i Warsaw, Ohio. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIX
THE FOX HOLE: Strippeklubben i Warsaw, Ohio. Foto: Jay LaPrete/AP/SCANPIX Vis mer