Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full lastebilsjøfør drepte familie på fire

Kjørte feil vei på motorveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tragiske ulykken skjedde i Skåne i Sverige i går kveld. Lastebilen kjørte over i feil kjørebane, og familien i bilen som fikk lastebilen mot seg, hadde ingen mulighet til å unngå kollisjonen. I bilen satt en familie på fire. Bilen deres tok fyr og brant raskt ut, skriver Expressen. Redningsmannskapene oppdaget ikke ulykkens omfang før de skar opp bilen de døde satt fast i.

De to døde barna var i førskolealder. Den minste var et spedbarn.

Også personbilen som kom etter familien, ble truffet av lastebilen. Personbilen ble kastet ut i en åker, og den kvinnelige føreren (51) døde på stedet.

Lastebilsjåføren kom fra tragedien uten skader. I natt ble han arrestert, mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand og for å ha forvoldt andre menneskers død.

Mannen var på vei mot Ystad da han bestemte seg for å snu og kjøre mot Malmø. Lastebilen ble liggende i feil kjørebane. Sjåføren har ingen forklaring på hvorfor han har kjørt i feil fil på motorveien.

Lastebilen er registrert i Ungarn. Også sjåføren kommer fra Ungarn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media