Telenor-bråket

Full lederstrid i Telenor: Styret samles til mulig skjebnemøte i dag

Styreleder Gunn Wærsted skal ha forsøkt å kvitte seg med konsernsjef Sigve Brekke.

KONFLIKT: Styreleder Gunn Wærsted skal ha forsøkt å kvitte seg med konsernsjef Sigve Brekke i Telenor. I dag og i morgen skal styret møtes. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KONFLIKT: Styreleder Gunn Wærsted skal ha forsøkt å kvitte seg med konsernsjef Sigve Brekke i Telenor. I dag og i morgen skal styret møtes. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en uke med storm i toppen av Telenor, skal styret møtes igjen. På dagsordenen står konflikten mellom styreleder Gunn Wærsted og konsernsjef Sigve Brekke.

Det to dager lange møtet mandag og tirsdag skulle vært et ordinært styremøte, men blir trolig alt annet enn det.

For den siste uken har Telenor igjen havnet i medienes overskrifter: Wærsted har ifølge Dagens Næringslivs (DN) anonyme kilder forsøkt å kvitte seg med Brekke, ifølge flere medier med ryggdekning i Telenors styre.

Professor Karin Thorburn ved Norges Handelshøyskole (NHH) tror ikke på noen større avklaringer etter Telenors styremøte mandag. Hun er usikker på om styret vil si noe om tilliten til Brekke.

- Det er et godt spørsmål. I og med at dette har kommet ut i pressen og skapt tvil om styret har tillit til ham, må de kanskje si at de har tillit til ham, sier Thorburn til NTB. Både Brekke og Wærsted deltok under nobelseremonien og bankettmiddagen i Oslo lørdag.

- Dette er en veldig uheldig sak for Telenor. Ingen tvil om det, var alt Wærsted ville si om personkonflikten. Søndag kveld møtte Brekke pressen i forkant av nobelkonserten i Telenor Arena. Ikke uventet ville heller ikke han ville kommentere saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer