KASTET AV FLY: En mann på vei til Polen ble onsdag kastet av et fly på Ålesund lufthavn fordi han var for full. Torsdag forsøkte han seg igjen - uten hell. Foto: Wikimedia Commons
KASTET AV FLY: En mann på vei til Polen ble onsdag kastet av et fly på Ålesund lufthavn fordi han var for full. Torsdag forsøkte han seg igjen - uten hell. Foto: Wikimedia Commons Vis mer

Full mann kastet av fly i går - prøvde igjen i dag

- Vi får håpe alle gode ting er tre, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet i Møre og Romsdal har torsdag kveld hentet en mann som tilsynelatende forgjeves forsøker å reise fra Ålesund til den polske byen Gdansk.

- Det var en mann som forsøkte å komme seg med på en Wizzair-flyging til Gdansk, men han var så beruset og utagerende at det aldri var aktuelt å la han bli med på turen, sier operasjonsleder Per Åge Serstad i Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

- Ikke trygt

Det hører med til historien at en tilnærmet identisk situasjon også fant sted i går - med den samme mannen. Da hadde han billett, men ble nektet adgang på flyet fordi han var for full.

- Det ville trolig ikke vært trygt å la han bli med på flyet. Det er strenge regler når det gjelder berusede passasjerer, sier Serstad.

FATTET MISTANKE: Da en 32 år gammel pilot skulle fly innenlands i Indonesia 28. desember, ble han erstattet med en annen i siste liten - takket være oppmerksomme passasjerer. Det er mistanke om at piloten var beruset, men etterforskningen er ennå ikke avsluttet. Videoen skal vise denne piloten på flyplassen i Subaraya, Indonesia, som går gjennom sikkerhetskontrollen. Video: LiveLeak Vis mer

Politiet endte i går med å kjøre mannen til et hotell i byen, hvor han fikk mulighet til å sove av seg rusen. Torsdag hadde han kommet tilbake for å kjøpe en ny billett i billettskranken på Ålesund lufthavn Vigra.

- Aggressiv

Da mannen fikk beskjed om at han ikke fikk lov til å kjøpe billett, skal han ha blitt svært aggressiv. Dermed ble politiet tilkalt for andre dag på rad.

Nå er mannen innbrakt til politistasjonen, hvor han sitter i drukkenskapsarrest, opplyser politiet.

Det er ukjent om mannen har planer om å forsøke seg på nytt i morgen, men i så fall har operasjonsleder Serstad bare lykkønskninger å komme med:

- Vi får håpe alle gode ting er tre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer