KRASJET OG STAKK: En beruset mann kjørte inn i et treningssenter i Buskerud og stakk videre. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
KRASJET OG STAKK: En beruset mann kjørte inn i et treningssenter i Buskerud og stakk videre. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.noVis mer

Full mann kjørte rett inn i treningssenter: - Har aldri sett noe sånt før

Krasjet og kjørte videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 50-åra kjørte rett inn i inngangspartiet til et treningssenter i Mjøndalshallen i Buskerud i natt.

- Mannen var beruset og ble tatt med til legevakt. Han er nå lagt inn på sykehus. Han er ikke alvorlig skadd, men er der for sjekk, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

STOPP: Her stoppet bilen før politiet fikk kontroll på mannen. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
STOPP: Her stoppet bilen før politiet fikk kontroll på mannen. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer

- Det er ingen tvil om at han var full. Han kjørte også videre fra stedet og ble tatt hånd om av politiet seinere. Men det var ingen dramatikk rundt da han ble pågrepet, sier Groth.

- Spesielt Politiet fikk først melding om hendelsen klokka 22.34. Senere ble mannen pågrepet. Da hadde mannen i 50-åra allerede torpedert inngangspartiet - kjørt inn i bygget i høy hastighet. Bilen og mannen endte til slutt utenfor veien ved Hagatjernsveien i Mjøndalen.

Mannen ble pågrepet rett i nærheten.

- Dette er jo veldig spesielt. Vi har vel knapt sett noe sånt før. Han kjørte inn i treningssenteret, rygget ut og kjørte videre. Vi vet ikke om det var med overlegg, sier operasjonsleder Groth.

Politiet har sikret spor og overvåkningsvideo fra stedet.

- Aggressiv Et øyenvitne så hele opptrinnet og forteller til det Buskerud-baserte nettstedet DRM24.no:

KRASJ: En mann i 50-åra kjørte inn i treningssenter i Buskerud. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
KRASJ: En mann i 50-åra kjørte inn i treningssenter i Buskerud. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer

- Han så svært beruset og veldig aggressiv ut. Da han ikke fikk knust vinduet med blomsterpotten, gikk han over veien, satte seg inn i bilen og forsøkte å knuse hovedinngangen på MIF-hallen med bilen, sier øyenvitnet.

- Da det ikke gikk, rygget han tilbake, tok fart og dundret inn i inngangspartiet på treningssenteret isteden, forteller vitnet, som umiddelbart varslet politiet.