Full mann ute med motorsaga: Kappet ned tre for å gi kjæresten bedre utsikt

- Det var nesten så vi ikke trodde det, sier politiet. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Alt for kjærligheten, heter det.

Noen kjærlighetserklæringer kan imidlertid skaffe deg trøbbel.

Det gjorde det så definitivt for en mann i Svolvær i Nordland natt til lørdag. Litt før klokka 02.00 i natt fikk nemlig politiet i Midtre Hålogaland inn meldinger om støy.

Selv politiet kunne høre støyen over telefonsamtalene med innringerne. Det kom klart og tydelig fra en motorsag, og bråket foregikk midt i et boligområde.

- Det var nesten så vi ikke trodde det. Det er mye annet støy i helgene, men motorsag er det ikke ofte vi hører om, ser operasjonsleder Kåre Munkvold i Nordland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet kom til stedet og fant rast ut at tipsene de hadde fått holdt vann. Der var det en mann ute med motorsag.

- Han var ute og kappa et tre for at kjæresten skulle få bedre utsikt. Trefellingen var ikke utenfor parets bolig, men i deres nedslagsfelt, sier operasjonslederen.

Så vidt politiet vet, tilhører ikke treet paret det er snakk om. I tillegg til at mannen åpenbart brøt den alminnelige ro og orden på nattestid, var han i tillegg beruset.

Politiet skal nå også undersøke hvorvidt han har bedrevet skadeverk.

- Han har lovet å gå til ro, men dette blir en politisak. Noen eier dette treet, og vi vil følge opp saken. Vi må finne ut hvem sin eiendom treet sto på, om det er en nabo, kommunen eller andre, sier Munkvold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer