Full Meny-retrett

I et brev til kundene forsøkte Meny Langhus å bortforklare årsaken til at fryse- og kjølelageret ble stengt av Næringsmiddeltilsynet. Nå trekker kjeden alle opplysningene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge NRK dikterte toppledelsen i Meny-kjeden brevet som ble distribuert til et hundretall kunder etter kontrollen for tre uker siden.

- Vi ønsker imidlertid å understreke at til tross for brist i rutiner på fryserommet, har aldri disse varene vært til salgs i butikk, ei heller har varer utgått på dato blitt pakket om for salg i butikk, heter det i brevet, underskrevet av kjøpmann Finn Halvorsen.

- Jeg synes det var merkelig på bakgrunn av de avsløringene vi hadde i butikken; matforgiftning med god bakteriologisk dokumentasjon, sier kommuneveterinær Gunnar Andersen i Follo til NRK.

Under kontrollen oppdaget tilsynet gamle frysevarer på lageret. Det ble også avslørt at ferskvarer som var utgått på dato var pak ket om og gitt ny utløpsdato

Ingen i Meny-kjeden ønsket i dag å kommentere saken, men i en e-post til Næringsmiddeltilsynet i Follo trekker Meny tilbake alle påstandene i brevet, melder NRK.

- Jeg tror at de har skjønt at det har vært noe galt, og at de er veldig interessert i å rydde opp og få et godt forhold til sine kunder. Det får de ved å gå tilbake på et sånt rundskriv som de sendte ut, sier Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer