Full mobilsjekk

Politiet vil nå sjekke samtlige mobilsamtaler og tekstmeldinger som ble sendt til og fra Notodden forrige helg. Håpet er å avsløre det politiet frykter er en drapsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NOTODDEN (Dagbladet): I dag er det ti dager siden Reidun Hardang Natadal sporløst forsvant.

Fram til i dag har politiet konsentrert etterforskningen rundt søk etter Reidun. Samtidig har etterforskerne sjekket trafikken til og fra hennes mobiltelefon.

Både søkene og undersøkelsene av Reiduns mobil og fasttelefon har vært resultatløs. Dagbladet får bekreftet at Reiduns telefonbruk ikke har gitt politiet noen opplysninger, som foreløpig kan kaste et lys over det politiet mener kan være en drapssak.

Sjekker alt

Politiet bekrefter at de har satt i verk et «omfattende mobilprosjekt».

- Det medfører at vi kommer til å sjekke samtlige tekstmeldinger og samtaler til og fra mobiltelefoner på Notodden forrige helg, sier overbetjent Jan Henrik Henriksen ved Notodden politistasjon. Politiet vil ikke si noe om hvorfor de tror Reidun har vært utsatt for noe kriminelt. Men det er helt klart at etterforskningen er tuftet på at en ukjent person har drept tobarnsmoren.

Siste livstegn fra Reidun er klokka 4.50, natt til søndag 9. februar. Hun sendte da en tekstmelding til kjæresten. Politiet forsøker nå å få bekreftet at det virkelig var hun som sendte meldingen.

Fortsetter for fullt

Et ektepar mener de så 39-åringen ved 20-tida lørdag. Den yngste sønnen snakket med moren på telefon ved 15-tida. Eldstesønnen hadde kontakt ved 12-tida samme dag. Utover det har politiet ingen opplysninger om folk som har sett eller snakket med Reidun.

Opprinnelig hadde politiet planlagt å trappe ned jakten i dag, men de fortsetter for fullt med uforminsket styrke.

UNDERSØKER MOBILER: All mobilbruk på Notodden helga Reidun Hardang Natadal forsvant blir nå undersøkt. Opplysninger fra samtlige basestasjoner hentes inn.