Full nederlender angrep flybesetning på vei til Flesland

Endte opp i arresten. Er fremdeles beruset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann fra Nederland har fått en annerledes start på Bergen-oppholdet sitt enn planlagt. Mannen, som er i 50-åra, var full og opptrådde aggressivt mot KLMs kabinpersonale.

- Vi fikk melding rundt kl 17 om at det var en beruset person ombord på et KLM-fly fra Amsterdam. Mannen var fysisk mot kabinpersonalet. Han dyttet og opptrådde både truende og aggresivt. Det var mer enn bare det verbale, og gikk over til dytting, forteller Lars Geitle, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Ennå beruset Kabinpersonalet klarte etter hvert å roe ned mannen og fikk situasjonen under kontroll. Da flyet landet, ble nederlenderen overlevert lufthavnspolitiet.

-  Han hadde kapitulert. Nå er han satt i arrest her. Det er bebudet en anmeldelse fra KLM, og da må han svare på det. Han ligger an til å få en reaksjon på dette, fortsetter Geitle.

Han forteller at mannen fremdeles er beruset, og dermed også for full til å bli avhørt før i morgen, tirsdag.

- Det ligger an til at han blir her over natten.

- Sjelden slikt skjer Ifølge NRK, dreier det seg om KLM-flight KL1189, som landet på Flesland like før klokka 16.30 i dag.

- Vi er veldig opptatt av å beskytte kabinpersonalet vårt. Heldigvis skjer slike hendelser svært sjelden, sier en pressetalsmann i flyselskapet til NRK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer