Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full nordmann åpnet fly-nødutgang - i lufta

KØBENHAVN (NTB): En stup full nordmann satte sine medpassasjerer på flyet fra København til Bangkok i livsfare da han i 10 000 meters høyde forsøkte å åpne en av flyets nødutganger. Nordmannen ville ut for å praie en drosje, skriver København-avisen B.T. i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter fire timers intens drikking ville nordmannen ta taxi hjem, men ble stoppet av en svenske da han forsøkte å få opp nødutgangen.

 Men verken svensken eller flybesetningen greide å roe ned den rasende norske passasjeren etterpå.

Gikk amok

Nordmannen rev løs inventar i flykabinen og fiket til flere sakesløse medpassasjerer.

 Til slutt ble det for mye for en røslig danske, som etter å ha fått et slag i ansiktet tok tak i nordmannen og dunket ham kraftig opp i flytaket.

Surret fast

Kabinpersonalet kom deretter til med noen plastsnorer, og fikk surret den norske passasjeren fast til setet.

 Da flyet vel hadde landet i Bangkok, ble han sluppet løs, og kunne smilende forlate flyet som fri mann uten å bli ilagt eller truet med noen annen form for straffetiltak - ifølge B. T. til medpassasjerenes store forargelse.

  Den livsfarlige episoden i 10 000 meters høyde er blitt rapportert til flyselskapet Thai Airways' hvedkontor i Bangkok.

  B.T. legger til at episoden nok vil styrke kravet fra informasjonsleder Bernt Sverre Mehammer i Avholdsfolkets Landsråd, som i forrige uke tok til orde for alkoholforbud om bord i fly med norske charterturister.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!