Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full nordmann la seg til å sove på bagasjebånd

Lå sammenkrøpet i fosterstilling da han ble gjennomlyst.

FULL I FOSTERSTILLING: Sikkerhetspersonellet ved den travle Roma-flyplassen oppdaget først nordmannen da han ble fraktet gjennom røntgenmaskinen.
FULL I FOSTERSTILLING: Sikkerhetspersonellet ved den travle Roma-flyplassen oppdaget først nordmannen da han ble fraktet gjennom røntgenmaskinen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 36-åringen ankom Fiumicino-flyplassen i Roma med ryggsekk og boksøl i slutten av juli, for å fly til Oslo, men fant ingen betjente innsjekkingsskranker, melder The Telegraph.

Dermed hoppet nordmannen over disken og la seg til å sove på bagasjebåndet. Dette ble starten på en 15 minutter lang ferd gjennom indre av Terminal 3 på Italias travleste flyplass.

36-åringen, som ikke identifiseres av italienske medier, ble først oppdaget av sikkerhetspersonell da han ble fraktet gjennom røntgenmaskinen, og et bilde viste ham ligge på båndet i fosterstilling.

De tilkalte flyplasspolitiet, som etter sigende hadde problemer med å vekke den berusede nordmannen. Av frykt for at han kan ha tatt skade av de kraftige røntgenstrålene, ble mannen fraktet til et sykehus i nærheten for en sjekk.

- Det er vanligvis én slik episode hvert år, sier en ansatt ved flyplasspolitiet ifølge The Telegraph.

Ifølge den italienske avisa Repubblica er nordmannen siktet for å ha utløst alarmen ved flyplassen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media