Full olje-pupp

Puppene skal opp og fram, men det skal ikke synes at de er tvunget dit. Det nyeste på undertøysfronten er oljefylte BH-er. De selger som varmt hvetebrød - til tross prislappen på 995 kr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Poenget er uten tvil å få større pupper. Alle jukser, sier ekspeditrise Jennifer Lauten i forretningen Underbart i Oslo.

Hun guider oss villig i nye undertøystrender, og sesongens store «høydare» er nettopp det oljefylte vidunderet.

- Vi er nesten utsolgt. Det er ofte par som handler her, og mens dama lar seg skremme av prisen, pusher mannen på, forteller hun, og forsikrer at nye forsyninger er på vei.

Dagbladets utsendte fikk et strengt blikk fra den erfarne ekspeditrisen. Den obligatoriske Wonderbraen har sømmer som syns, og det er en fashion-forbrytelse med streng strafferamme.

Tungt

Med frontpartiet vel trøkket inn i Magic Bra, økte forståelsen av hvorfor dette selger så bra. Førsteinntrykket er at den veier betraktelig mer enn de mer normale variantene. Deretter økte brystmålet med flere centimeter. Jeg var fornøyd, men avventer likevel å punge ut for nyvinningen. Snart er det jul.

Syns du tusenlappen er i drøyeste laget for drømmepuppene, selges nå løse silikoninnlegg for rundt 700 kroner. De fungerer som en avansert bomullsløsning. Forskjellen er at silikonet får kroppstemperatur, føles naturlig og loer ikke.

Dingler fritt

En annen sesongnyhet er «en-tredjedels-bh-en». Fordi det visstnok er hipt på Kontinentet med bryster i naturlig bevegelse, er denne brystholderen ikke en holder i det hele tatt. En reim som så vidt dekker og støtter nederste del av brystet, men lar resten dingle fritt, koster 600 kroner.

- Menn kjøper denne. Så kommer konene og bytter den, sier Lauten tørt.

Norske kvinner er ikke som på Kontinentet.

<B>OLJE-PUPP: </B>Ekspeditrise Jennifer Lauten sier hun egentlig har små pupper. Å ja.
OPPLØFTENDE: </B>Med olje og silikon trer Jennifer Lauten støttende til for noen og enhver.