Full på barne-tv

Gail Porter var stupfull mens hun presenterte barne-tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skotske barne-tv-verten Gail Porter innrømmer at hun drakk tett før hun stilte opp på skjermen for å introdusere barne-tv på BBC. Innrømmelsen kom mens hun sto foran 80 studenter ved Cambridge University Society.

- Jeg var dritings to ganger. Den ene morgenen var jeg så full at jeg sa «Hei, jeg er Gail Porter. Jeg er Satans datter». Porter sier også at hun var full da hun introduserte figurene Mr. Blobby, Otis the Aardvark og Chuckle Brothers.

Opplysningene sjokkerer de ansatte i BBC, og de jobber nå på spreng for å finne ut hva som har skjedd.

- Dette skal vi se nøye på, sier en kilde hos tv-kanalen til avisa Daily star.

Dette er den andre smellen Porter får på få uker. 11. januar fikk hun beskjed om at det nye showet hennes «dotComedy», ble fjernet fra skjermen. Komedien hadde gode seertall, men var ikke original nok til at kanalen Channel 4 ville videreføre den.

Hun har også sjokkert britene tidligere, da hun stilte opp naken i flere herreblader. Et av bildene ble vist fram med prosjektør på Underhusets fasade (House of Commons) i et pr-stunt for bladet For Him Magazine.

SKANDALE: - Hello, I'm Gail Porter and I'm Satan's daughter'," sa Gail Porter da hun ledet barne-tv. Her med et lyssverd fra Star Wars.