Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full pappa tatt med barna i baksetet

Faren ble sendt rett i arresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 55 år gammel mann ble tatt for rattfyll i Oslo i kveld. I baksetet i bilen han kjørte satt to unger.

Mannen ble stoppet av politiet på Ring 3 ved Ullevål Stadion klokka 19.13 i går kveld.

Han var synlig beruset da han kom ut av bilen. Han måtte blåse i politiets alkometer og den foreløpige intoxilizer-testen viste en promille på 1.2. Høyeste tillatte promille er 0,2.

Ungene hjem til mor

Mannen ble umiddelbart pågrepet og innbrakt til arresten ved Oslo politidistrikt. I baksetet på personbilen til fyllekjøreren satt de to barna hans, en gutt og en jente.

Mens far måtte på politihuset, ble ungene tatt hånd om av politiet og kjørt til sin mor. Deretter dukket Viking opp og tauet bort mannens bil.

55-åringen kan regne med å få inndratt førerkortet, en saftig bot og kanskje også fengselsstraff.

STANSET: Det var ved bomstasjonen mellom Rikshospitalet og Ullevål stadion på Ring 3 i Oslo at pappaen ble tatt for rattfyll. Foto: TORE BERGSAKER
STANSET: Det var ved bomstasjonen mellom Rikshospitalet og Ullevål stadion på Ring 3 i Oslo at pappaen ble tatt for rattfyll. Foto: TORE BERGSAKER Vis mer
PROMILLEAPPARAT:</B> Dette instrumentet måler bilføreres promille. Mannen som ble stanset med unger i baksetet blåste og apparatet lyste rødt. Foreløpig analyse tyder på at han har 1,2 i promille.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media