Full priskrig. Nå dumpes prisene på smågodt

Flere dagligvarekjeder dumper prisen på smågodt inn mot halloween.

DUMPER PRISENE: Nå er det full priskrig på smågodt.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
DUMPER PRISENE: Nå er det full priskrig på smågodt.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Nettavisen ble prisen på smågodt satt ned til 7,45 kroner per hekto i Coops lavpriskjeder Extra og Obs mandag morgen.

- Nå er det mye fest og moro med halloween, og da vil vi gi ekstra gode tilbud, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop.

Det tok ikke lang tid før både Rema 1000 og Kiwi kastet seg inn i priskrigen og også satte ned sine priser til 7,45 kroner hektoet.

- Som vi har sagt mange ganger før, så gir vi oss aldri på pris. Hvis vi oppdager at en lavpriskonkurrent setter ned prisen på et produkt, så svarer vi, sier kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi.

Ifølge Nettavisen er smågodt på tilbud også i tre andre Coop-kjeder: Matkroken, Coop Prix og Coop Marked. Her selges det for 8,90 kroner per hekto. I tillegg har Europris en kampanje med smågodt til 6,90 kroner per hekto.

I helgen ble det kaos i flere Coop Mega-butikker da prisen på smågodt ble satt ned til 30 kroner per kilo for å markere kjedens 30-årsjubileum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer