Full pupp i stengt sexklubb

TRONDHEIM (Dagbladet): Aktiviteten ved den omstridte sexklubben Club 4 er større enn noen gang, ni måneder etter at politiet stengte lokalene i Tordenskiolds gate i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter klubbens nye talskvinne, firebarnsmoren Monica Lundahl (25).

- Interessen er veldig stor. Pågangen fra folk som vil være med i klubben, har aldri vært større enn nå, sier Lundahl til Dagbladet.

Hun hevder at sexklubbens medlemstall er kommet opp i 1600 personer fra alle deler av landet. På ei vanlig helg kan de ha 60- 70 personer i lokalene.

Protester

De mange forsøkene på å stoppe sexklubbens virksomhet har ikke nyttet, verken utallige naboprotester, politiets stenging eller byggesakskontorets forbud mot næringsvirksomhet i lokalene.

Før jul ble initiativtakerne til Club 4 - daglig leder Tom Ketil Krogstad, hans 39-årige samboer, samt markedsansvarlig Rune Andersen - tiltalt for hallikvirksomhet. Saken er ikke berammet, men vil trolig komme opp for Trondheim byrett i løpet av våren.

Politiet har ikke greid å stoppe Club 4s virksomhet, fordi den ikke lenger definerer seg som nattklubb, men en lukket medlemsklubb.

De tidligere klubblokalene kalles nå «et erotisk bofellesskap». Det som het «åpningstider», omtales nå på klubbens nettsider som «besøkstider».

- Forskjellen ligger på det administrative plan. Virksomheten er den samme som før. Det vanlige medlem merker ingen forskjell, erkjenner også pressetalskvinnen.

- Med alkoholservering?

- Du får drikke alkohol, men det foregår ikke noen skjenking, sier Monica Lundahl, vel vitende om at det var med hjemmel i alkoholloven politiet foretok sin stenging.

Fire barn

Lundahl er en 25 år gammel kvinne med samboer, jobb og fire barn i alderen ett til fem og et halvt år. Om grunnen for å bli Club 4s talskvinne, sier hun:

- Det klubben står for er kjempebra. Vi trenger en slik klubb i Trondheim. Jeg vil gjøre mitt for frigjøringa av seksualiteten.

<B>KLUBBER VIDERE:</B> Monica Lundahl er talskvinne for sexklubben Club 4. Daglig leder Tom Ketil Krogstad har tatovert klubbens symbol.