Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full pupp på Folketinget

En politiker sjokkerte Danmark da han tok en såkalt «bodytequila» i det danske Folketinget i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sosialdemokraten Peder Sass tok den helt ut midt i politikernes frokostpause i hovedinngangen på Christianborg i København.

I forbindelse med et tv-innslag om unges drikkevaner slikket Sass salt av stripperen Dina Jewells bare bryster - før han slukte en støyt tequila.

- Danserinnen la seg på bordet og knappet opp blusen. Jeg ble fanget inn i et spill der det rett og slett var snakk om å hoppe av eller å gå linen ut. For å ikke tape ansikt valgte jeg å gå linen ut, forklarer politikeren.

Sass - som er talsmann for idrett og folkeopplysning - får sviende kritikk av Birte Weiss i Folketingets presidentskap.

- Det enkelte medlem bestemmer selv i hvor stor grad han ønsker å gå inn i underholdningsbransjen. Men det bør ikke skje på Christianborg, sier Weis.

(Dagbladet :på nettet/NTB-RB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling