Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full rytter arrestert på motorvei med hesten Guera

Politiet i Los Angeles: - Det er ikke tull!

ARRESTERT: En 29 år gammel mann ble i helga arrestert av politiet i California for å ri på en hest på en motorvei i beruset tilstand. Politiet har sladdet bildet selv. Her ser du hesten Guera i bakgrunnen. Foto: Politiet i Santa Fe Springs
ARRESTERT: En 29 år gammel mann ble i helga arrestert av politiet i California for å ri på en hest på en motorvei i beruset tilstand. Politiet har sladdet bildet selv. Her ser du hesten Guera i bakgrunnen. Foto: Politiet i Santa Fe Springs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var kanskje ikke dette synet politiet i Santa Fe Springs i Los Angeles i USA hadde sett for seg da de begynte på jobb fredag:

Arrestere en full ridende rytter på en av de mest trafikkerte motorveiene i USA.

- Dette er ikke tull, skriver politiet i California på Twitter om hendelsen.

Tok promilletest

Natt til fredag lokal tid fikk delstatspolitiet i California melding om en 29 år gammel mann som red en hest på motorveien California state route 91, skriver den lokale TV-kanalen KABC.

Da politiet kom på stedet, tok de en promilletest av mannen.

På bilder sluppet av delstatspolitiet på Twitter, ser man at politiet utfører testen på mannen - mens hesten står i bakgrunnen.

Ifølge testene hadde han en promille på 2,1 - mer enn det dobbelte som er lovlig, skriver nyhetsbyrået AP.

- Ikke sett deg i fare

- Så en hest går på 91 freeway... det ikke tull. Rytteren ble arrestert av politiet i Santa Fe Springs på vegne av delstatspolitiet i Long Beach-området. Ikke sett deg selv, ditt fine dyr eller andre i fare ved å bli drept i trafikken, skriver politiet på Twitter.

Mannen ble arrestert for å ha ridd en hest mens han var i påvirket tilstand. Den hvite hesten, Guera, ble ikke skadet og ble gitt tilbake til eieren: Den arresterte mannens mor.

- Nei, du kan ikke ri hesten din på motorveien, i hvert fall ikke beruset, skriver politiet på Twitter.

I TRYGGE HENDER: Hesten Guera ble fraktet hjem til matmor etter å ha vært på luftetur med en 29 [r gammel mann. Foto: Politiet i Sante Fe.
I TRYGGE HENDER: Hesten Guera ble fraktet hjem til matmor etter å ha vært på luftetur med en 29 [r gammel mann. Foto: Politiet i Sante Fe. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!