Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full sjåfør stanset med full turistbuss

En polsk sjåfør av en full turistbuss ble stanset med betydelig promille i Flåm i Sogn og Fjordane onsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen ble stanset omtrent klokka 08.10 da politiet i Flåm hadde promillekontroll. Med kjøretøyet fullt av passasjerer måtte den polske sjåføren avgi prøve etter at han ble mistenkt for å kjøre med promille, meldte politiet på Twitter.

Da sjåføren avga blåseprøve var den godt over grensen.

- Både bussen og sjåføren er fra Polen. Sjåføren er en mann i 40-årene, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Til Dagbladet forteller operasjonslederen at det er uvisst hvor langt sjåføren hadde rukket å kjøre før han ble stanset i promillekontrollen. Algrøy har ikke noe eksakt tall på hvor mange passasjerer som var på bussen, men sier at det er snakk om en stor turistbuss.

- Sjåføren blir nå tatt med til legevakt for blodprøvetaking. Siden det var en blåseprøve som kun indikerer promillenivået, ønsker jeg ikke å oppgi hvor mye den viste, sier Algrøy.

For turistenes del blir det et litt lenger stopp i Flåm enn planlagt. De må ifølge politiet fint klare seg uten sjåfør inntil videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media