Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full skiløper avski(lt)et av politiet

En entusiastisk, men svært beruset skiløper i Kongsberg benyttet nysnøen hjem etter en bytur lørdag. Men teknikken sviktet og politiet måtte tre støttende til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Patruljen måtte ta hånd om en svært beruset mann på ski i Kongsberg sentrum. Klarte verken å gå klassisk eller skøyte, skrev politiet på Twitter lørdag kveld.

Den ivrige skiløperen i 30-årene hadde vært på byen og ville ta skiene fatt da han skulle hjemover, skriver Drammens Tidende. Men skievnene hadde åpenbart tapt seg i løpet av byturen og flere vitner, som så mannens forsøk på å ta seg fram, varslet politiet.

- Patruljen kjørte bort og tok en prat med ham. Da ble det klart at han måtte ta av seg skiene. Vi kjørte ham hjem, sier operasjonsleder Trod-Egil Groth til avisa.

Mannen var ikke til fare for andre enn seg selv. Forsøket på å ta seg hjem, skjedde på fortauet, men politiet forteller at mannen var svært beruset, noe som rammet skiteknikken negativt.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!