FULL STOPP: NSB har slitt med togtrafikken i vinterkulda noe som førte til at samferdselsministeren innkalte ledelsen i Jernbaneverket og NSB til hastemøte. I kveld ble det full stans i togtrafikken på Østlandet. Foto: Morten Holm / Scanpix
FULL STOPP: NSB har slitt med togtrafikken i vinterkulda noe som førte til at samferdselsministeren innkalte ledelsen i Jernbaneverket og NSB til hastemøte. I kveld ble det full stans i togtrafikken på Østlandet. Foto: Morten Holm / ScanpixVis mer

Full stans i togtrafikken på Østlandet

- Nå er feilen rettet opp igjen og vi krysser fingrene, sier Jernbaneverket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): I 20-tida i kveld ble det full stans i all togtrafikk på Østlandet, med unntak av én strekning - mellom Skøyen og Ski.

Klokken 20.20 kunne pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket berolige med at togtrafikken var i gang igjen.

-  Vi har gleden av å fortelle at feilene på vårt signal- og fjernstyringssystem er lokalisert og utbedret. Det betyr at togene går som normalt, men passasjerene må forvente mindre forsinkelser på enkelte strekninger, sier Korslund til Dagbladet.

Både NSB og Jernbaneverket har måtte tåle sterk kritikk for forsinkelsene i togtrafikken i vinterkulda. Derfor trekker man nå et lettelsens sukk over at feilene denne gangen ble så raskt utbedret.

- Vi krysser fingrene for at det ikke kommer flere slike meldinger, sier Korslund.